Menü

Gyémántszemes kép szett 100x50 cm

Ár:
10.990 Ft
A gyémántszemes képeket azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik egy menyugtató élmény keretein belül szeretnék átélni az alkotás örömét. Kiváló stresszoldó, feszültségcsökkentő, meditatív tevékenység, melynek a végeredménye egy gyönyörű alkotás. A csomag tartalmaz minden szükséges eszközt, hogy egy felejthetetlen élménnyé varázsolja a gyémántfestés minden percét.
Cikkszám: HY36
Raktárkészlet 1: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Vásárlóink körében HATALMAS NÉPSZERŰSÉGNEK ÖRVEND ez a gyémántszemes kép, amely vidám rózsaszín és lila színvilágával minden hölgyet garantáltan levesz a lábáról!

Az egzotikusnak számító keleti téma, a szemnek csodálatos pagodák látványa egy ismeretlen világba nyújt betekintést, amely nemcsak a gyémántszemes kép kirakása során okoz örömet, de a falon keretezve is, hiszen élettel tölti fel a teret, ahová elhelyezzük!

A cseresznyevirágzás az egyik legszebb természeti csoda
A cseresznyevirág a keleti kultúrákban lelkesedésig szeretett motívum, amely a tavaszt, az élet éltető energiáit, a virágzást, a kiteljesedést, és a reményt képviselik. Kell ennél több pozitív energia egy szobában, hogy a napunk örömteljesen teljen?!

Keresés