Menü

Gyémántszemes kirakó szett 30x40 cm díszdobozban orchidea

Ár:
5.389 Ft
A gyémántszemes képeket azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik egy menyugtató élmény keretein belül szeretnék átélni az alkotás örömét. Kiváló stresszoldó, feszültségcsökkentő, meditatív tevékenység, melynek a végeredménye egy gyönyörű alkotás. A csomag tartalmaz minden szükséges eszközt, hogy egy felejthetetlen élménnyé varázsolja a gyémántfestés minden percét.
Cikkszám: A - 360372 spa hangulat
Raktárkészlet 1: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Teremtsen igazi wellness hangulatot az otthonában!
Az orchidea virágnyelven a szerelem, a kifinomultság, a gyöngédség szimbóluma. Ajándékozza a a luxus és a hosszú élet jelképét szeretteinek egy gyémántszemes kép formájában!


Okozzon hosszú távú örömöt - egyetlen ajándékkal!

A gyémántszemes kép hosszútávon is a boldogság forrása lehet: amikor kézhez kapja a megajándékozott, amikor elkezd vele dolgozni, majd mikor a kész művet a falra akasztja! 
A 30*40 centiméteres gyémántszemes kép a gyémántszemes kép készítés technikával még csak ismerkedő-és már haladó kreatívoknak egyaránt is kiváló választás lehet!


Orchidea gyémántszemes kép - nemcsak hölgyeknek!

A közhiedelemmel ellentétben az orchidea nemcsak a hölgyeknek kiváló ajándék, hanem az uraknak is, kiváltképp, ha az egészségügyben, vagy szépségiparban dolgoznak!

Keresés