Rólunk

A Kiselefánt Kreatív-Hobby, Kézimunka és Rövidáru bolt 2014. október 10-én nyílt Debrecen belvárosában. Üzletünk a cívis város főutcájában, a Piac u. 63. szám alatt, az Apolló Mozi mellett található. Nagy örömünkre üzletünk már a kezdetekben is nagy népszerűségnek örvendett, éppen ezért úgy éreztük, hogy másfél évvel a nyitás után ideje egy webáruházat is elindítani, hogy ne csak Debrecenben, hanem az egész országban elérhetőek legyenek termékeink és szolgáltatásaink. Webshopunk 2016 áprilisában, Húsvét előtt indult el, melyet folyamatosan és rendszeresen igyekszünk frissíteni, csinosítgatni, hogy a lehető legtöbb aktuális és potenciális vásárlónknak megfelelhessünk.

Boltunk és webshopunk családi vállalkozásként működik és három oszlopos taggal büszkélkedhet.

A tulajdonos és üzletvezető Juhosné Atyi Marianna, aki több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a rövidáru termékek és fonalak terén. Kreativitását erősíti divattervezői végzettsége, és a Fürge Ujjak kötő-horgoló magazin tervezőjeként végzett munkássága egyaránt.

A másik tulajdonos Juhos Nándor, aki Debrecenben sokak számára ismerős lehet, hiszen hosszú évekig több száz tanítványának adta át a gitározás fortélyait a Rocksuli falain belül. Nándor gyógytornász végzettséggel is rendelkezik, a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán, gyógytornász szakon tanít, és gyógytornászként is dolgozik.

Mariann és Nándor egy háromnapos jobb agyféltekés rajztanfolyamot is vezetnek Debrecenben. Ezt a típusú rajztanfolyamot Mariann tette először elérhetővé a debreceni lakosok számára 2008-ban. 2010 óta közösen, havi rendszerességgel tartják a foglalkozásokat, amelyek rengeteg embernek okoztak és mai napig okoznak sikerélményt és pozitív tapasztalatokat. Bővebb információ: http://www.jobbrajztanfolyam.hu/

A harmadik tulajdonos Mariann lánya, Kovács Henrietta. A Debreceni Egyetemen mesterképzésben végzett andragógusként, éppen ezért Ő felelős a Kiselefántban megvalósuló kreatív foglalkozások megtervezéséért és lebonyolításáért egyaránt. Az üzletünkhöz és webshopunkhoz kötődő marketing feladatok is hozzá tartoznak. Kreativitása nem csak az online világban mutatkozik meg, hanem a Kiselefántban kapható ajándéktárgyak formájában is.

Webáruházunkban jó minőségű kreatív-hobby és rövidáru termékeket árusítunk elérhető áron. Igyekszünk mindig valamilyen nyereményjátékkal, akcióval kedveskedni vásárlóinknak, és folyamatosan figyelni felmerülő igényeiket a termékekkel és boltunkkal/webshopunkkal kapcsolatban.  

Ha bármilyen kérdése van, vagy csak érdeklődne, több információra lenne szüksége, a Kapcsolat menüpont alatt találja elérhetőségeinket.

Kellemes böngészést és vásárlást kívánunk mindenkinek!