Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Blogunkban érdekes és praktikus cikkeket olvashattok különböző kreatív-hobby és rövidáru termékbemutatókról, DIY projektekről, ötletekről és minden másról, ami Nektek is biztos meghozza az alkotókedveteket. :)
2021. 01. 06. 12:21:40

Aki jártas a kötés-horgolás világában, annak bizonyára nem ismeretlen az Alize török fonalmárka. Évekkel ezelőtt dobták piacra a Puffy fonalcsaládot, melynek már számos változata van és azoknak is lehetővé teszi a "kötést", akik nem szeretnek a kötőtűvel bajlódni. Nem véletlenül ilyen népszerű ez a Puffy fonaltípus, hiszen nem szükséges hozzá semmilyen eszköz, csak maga a fonal és a két kezünk. Apró kis hurkokból áll, amiket egyszerűen egymásba húzogatunk, így pillanatok alatt készíthetünk sálat, takarót, díszpárna huzatot stb. A rendkívül puha Puffy fonalnak a legújabb változata, a Puffy More, ezt szeretnénk nektek egy kicsit bemutatni.

2020. 11. 04. 12:32:24

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi minden évben szeretjük újradekorálni meglévő adventi koszorúnkat vagy egy teljesen újat készíteni. Évről évre a hagyományos koszorú formát részesítettük előnyben, viszont már rengeteg más opció is létezik. Lássuk milyen lehetőségeink vannak ha egy modernebb adventi "koszorút" szeretnénk készíteni.

2020. 10. 14. 10:22:29

Ha követjük az aktuális trendeket, akkor észre vehettük, hogy az utóbbi pár évben ősszel-télen mindig megjelennek a különféle műszőrmék. Nem csak ruhadarabként, hanem dekorációs elemként egyaránt. Nálunk is nagyon népszerű termék, ezért igyekszünk mindig elég korán beszerezni őket, hogy legyen idő vásárlóinknak az alkotásra advent, karácsony előtt.

2020. 10. 13. 16:20:39

Már biztosan sokan hallottatok vagy próbáltátok a Pixelhobby kreatív kirakókat. Most nem írunk részletesen róla, ha van kedvetek olvassátok el régebbi blog bejegyzésünket, amiben részletesen bemutatjuk a Pixelhobbyt.

Az adventi, karácsonyi időszak közeledtével megjelentek téli, karácsonyi mintájú Pixelhobby szettek is, különleges fa képkeretekkel. Lássuk őket!

2020. 09. 24. 09:16:40

Aki kicsit is jártas a kézimunkák és a hímzés világában, az egész biztosan találkozott már az egyik legnépszerűbb drukkolt kézimunkával, a házi áldásokkal. Nagymamáink, dédnagymamáink házában állandó darab volt, de napjainkban is újra-újra előbukkannak. 

2020. 09. 15. 07:34:20

Aki szeret kézimunkázni, hímezni az tudja, hogy rengeteg hímzéstípus létezik. A legnépszerűbbek talán a gobelin hímzés, és a keresztszemes hímzés. Persze nem elhanyagolható a hagyományos drukkolt kézimunkák kihímzése sem, mert napjainkban sokan újra előszeretettel vásárolják őket. 

 

2020. 09. 05. 10:27:42

Ez az új csoda fonal annyira elnyerte a tetszésünket, hogy muszáj alaposabban bemutatnunk Nektek.

Az Alize török fonalmárka újabb családtagja az Angora Gold Ombre Batik színátmenetes gyönyörű, vékony fonal.

2020. 08. 29. 10:37:23

Talán mindannyian emlékszünk nagymamáink, dédnagymamáink szobáit díszítő írásos, mintás, hímzett falvédőire. A régebbi időkben a házi áldás alapvetőnek számított, de mellette szinte minden helyiségben volt egy-egy "vicces, jópofa" szöveggel ellátott kihímzett drukkolt kézimunka. Rengeteg hagyományos minta létezik, nézzük nálunk mik a legnépszerűbbek.

2020. 08. 19. 16:57:05

Számtalan típusú textilfesték van a piacon, legyen szó por alapúról, spray verzióról, filctollról vagy az ecsettel felvihető sűrű testékről.

Minden textíliához más-más lesz a megfelelő pl. pamut, selyem, bőr stb. Az sem mindegy, hogy a textília csak egy részét szeretnénk befesteni, vagy az egészet, illetve, hogy mennyire szeretnénk, hogy tartós legyen a végeredmény. 

2020. 07. 03. 10:50:50

Ki ne gondolkozott volna el egy gyönyörű festmény láttán, hogy milyen jó lenne szépen festeni, alkotni valami csodásat, amivel díszíthetnénk otthonunkat vagy ajándékba adhatnánk szeretteinknek?!

A legújabb kreatív elfoglaltság mindenki számára elérhetővé teszi a festés élményét.

Keresés