Menü

Hímezhető előnyomott kézimunkák

Tekintse meg kiváló minőségű, csodaszép előnyomott kézimunkáink széles választékát, válassza ki a kedvenceit és vásárolja meg kedvező áron!  A megadott  méret az anyag méretét mutatja, ezért a kész kézimunka  pár centiméterrel kevesebb lesz.

Minden kézimunka fajtától és mérettől függetlenül fehérben, feketében és kress (len) vászonra is rendelhető. Megjegyzésben jelezni kell ha nem fehér anyagra kéri a mintát. A lenvászon ára drágább, a feketéi megegyezik a fehér árával.

Nagyon sok kézimunka van raktáron de előfordulhat, hogy a kiválasztott mintát a rendelés után kezdjük el előnyomni, ezért kérjük a szállítással kapcsolatban türelmét.

Jelenleg az alábbi hímzés fajták közül válogathat: kalocsai, matyó, rábaközi, buzsáki, karádi, ókalocsai, torockói, írásos, kisírásos, úri, madeira, fehér hímzés, keresztszemes.

A fehér anyag összetétele: 63% polieszter, 27% viszkóz.

A fekete anyag összetétele: 100% polieszter.

A kressvászon anyag összetétele: 48% len, 52% pamut.

Mosás: a hímzett kézimunkát ne mossuk keményített anyagokkal együtt. Maximum 60°C mossuk, szintetikus mosószert tartalmazó oldatban. Mosógépben más ruhával ne mossuk együtt! Klórtartalmú mosószert és HYPO-t használni TILOS. A hímzett kézimunkát nedves állapotban összegöngyölni nem ajánlott a színek összefolyása miatt.  Mosásnál mindenképp tartsa be a hímzőcérnára vonatkozó kezelési útmutatót is.

Vasalás: 110°C .

Keresés