Menü

Pixelhobby termékeink

PixelHobby a "modern makettezés, mozaik, hímzés tű nélkül..."- a XXI. század kézimunkája

A Pixelhobby egy olyan kreatív, készségfejlesztő "játék", mely a mozaik technika, a keresztszemes hímzés, a makettezés, elemeit ötvözi.  Elemei a "pixelek".Úgy készül a kép, hogy tüskés alaplapra rakosgatjuk kézzel vagy csipesszel a pixeleket sablon vagy a képzeletünk alapján. Nincs szükség ragasztóra!
A Pixelhobby Pixel négyzetei 312 színben, a nagyobb méretű Pixel XL pedig 30 színben kaphatók.
A Pixelhobbyt kiemelten ajánljuk iskolaelőkészítőtól (5-6 éves kortól) a finommotorikus mozgás fejlesztésére, ill. idősebbeknek kiváló szórakozás, hobbi. A finommotoros mozgások és a koncentrálás fejlesztése által segítí az időskori demencia elkerülését. A Pixel XL-t a kisebbeknek ajánljuk, mivel négyszer akkora, mint a normál méretű Pixel. A nagyobbak akár variálhatják is a különböző méretű Pixeleket, amivel 3D hatású képet kaphatunk.Egy Pixel négyzeten 140 db Pixel, vagy 60 db Pixel XL található.Kaphatók alap készletek kész mintákkal, de bármilyen képet megtervezhetünk, megálmodhatunk magunknak.A Pixelhobby tervező programjával lehetőségünk van saját fotónkból Pixel képet készíteni! A tervező program letölthető vagy online felületen érhető el. A saját fotónkat feltöltjük a programba, beállítjuk, milyen részletességű, hány alaplapos legyen a képünk. Minél több Pixelt és alaplapot használunk fel, annál részletesebb, élethűbb képet kapunk.

Ingyenesen letölthető tervező program!

Pixelhobby boltunkban a különböző alaptermékeken kívűl izgalmas kiegészítők, alaplapok, képkeretek, kulcstartók, csipeszek, ötletfüzetek, díszkártyák, Pixel XL képkészletek, öntapadós hűtőmágnesek, sablonok, alaplap sorolók, ajándékdobozok széles választékát kínáljuk kedvező áron.

Keresés